Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Om oss

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Detta eftersom vi köper in stora volymer direkt från alla de största tillverkarna för att sälja till dig som slutkund, helt utan mellanhänder.

Förutom att leverera andningslarm till privatkunder så levererar vi även andningslarm till neonatalavdelningarna på flera av landets största sjukhus. Du kan alltså få samma kvalitetsprodukter hemma hos dig som hos ditt närmsta sjukhus.

Tveka inte på att ta kontakt med oss om du är osäker på vilket andningslarm som passar dig!

Andningslarm.se är en del av Nordbutiker. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus på smarta produkter som förenklar vardagen. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi huvudsakligen säljer våra egna varumärken. I vår produktportfölj har vi förutom andningslarm även lätta eldrivna fordon såsom elcyklar och elsparkcyklar men även seniorscootrar och hemmafitnessprodukter.

Sedan starten 2006 har vi levererat produkter till över 200.000 nöjda kunder i Norden och omsätter idag över 120 mkr per år. Vårt huvudkontor och varulager finns i Norrtälje, strax utanför Stockholm där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL