Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Zazu Projektor Wally Blå

329 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Skapa en förtrollande nattupplevelse för ditt barn med Zazu Projektor Wally Blå. Wally, valen, är inte bara en trygg vän i mörkret utan även en mångsidig ljusprojektor och speldosa i ett! Upplev en lugnande simtur med projicerade vattendroppar i taket, med färger som växlar mellan röd, blå, grön och multi-färg, för en extra magisk atmosfär.

  • 3-stegs sömnprogram: Wally Blå erbjuder ett intelligent 3-stegs program som sträcker sig över 30 minuter, skapat för att hjälpa ditt barn att landa i sömnen. Projektorn och musiken stänger av sig automatiskt när programmet är klart, för en bekymmersfri sömnupplevelse.
  • Lugnande ljudsymfoni: Välj mellan tre lugnande melodier – havsljud, hjärtslag eller vaggvisor – och skapa den perfekta ljudbakgrunden för att vagga ditt lilla äventyr till sömns.
  • Praktisk drift: Wally Blå drivs enkelt av 3 AA-batterier (ej inkluderade), vilket ger dig flexibilitet att placera den var som helst i barnets rum utan att oroa dig för sladdar.

Zazu Projektor Wally Blå är inte bara en sömnkompis utan också en magisk guide till drömmarnas värld för ditt lilla äventyrare varje natt. För en rogivande och förtrollande sömnupplevelse.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL