Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Pippi Muslinfilt 3-pack

239 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Pippi Muslinfilt 3-pack erbjuder överlägsen mjukhet och hållbarhet för ditt barn. Tillverkade av 100% ekologisk bomull och certifierade enligt GOTS-standard (CERES-0366), garanterar dessa muslinfiltar högsta kvalitet.

  • Hållbar och ekologisk: Tillverkade av 100% ekologisk bomull och certifierade enligt GOTS-standard för att säkerställa hållbarhet och omsorg om miljön.
  • Mångsidig användning: Perfekt storlek på 70x70 cm för en mängd olika ändamål, inklusive som svalkande lätta täcken eller som skydd vid matstunden.
  • Lätt att sköta: Tvättas enkelt vid 60° för att hålla filterna rena och fräscha. Undvik blekning och kemtvätt för att bibehålla den naturliga mjukheten.
  • Mångsidig i vård: Torktumla vid låg värme och stryk vid medium temperatur för att upprätthålla filtarnas kvalitet.

Pippi Muslinfilt 3-pack är den perfekta kompanjonen för föräldrar som söker hållbara och mångsidiga muslinfiltar för sina små. Skapa en känsla av komfort och omtanke med dessa omsorgsfullt utformade och ekologiska filtar.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL