Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Zazu Sömntränare Sam Grå

569 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Zazu Sömntränare Sam är den perfekta lösningen för att skapa sunda sömnrutiner för ditt barn. Med sina interaktiva funktioner och färgskimrande display underlättar Sam övergången mellan sömn och vakenhet på ett lekfullt sätt.

Sömntränare och Nattlampa: Sam guidar barnet genom sömn och vakna stunder genom att öppna och stänga ögonen på förutbestämda tider.

Digital Färgskimrande Skärm: Den digitala skärmen lyser rött när det är dags att sova, orange när det återstår en halvtimme, och grönt när det är tid att stiga upp – vilket hjälper till att etablera goda sömnrutiner.

Anpassningsbart Alarm: Välj mellan tre olika alarmljud eller ingen ljudsignal alls för en mjuk väckning som passar ditt barns preferenser.

Timer för Nattlampan: Ställ in nattlampan enligt ditt barns behov med 5-30 minuters intervaller för en lugn övergång från vakenhet till sömn.

Universal USB-kabel: Enkel och praktisk laddning med den medföljande USB-kabeln för att säkerställa Sam är alltid redo för användning.

Flexibel Användning: SAM är inte bara för natten; den kan även användas vid vila under dagtid för att skapa en trygg och bekant miljö för ditt barn.

Zazu Sömntränare Sam grå är det ideala verktyget för att stödja ditt barns sömnbehov och främja en harmonisk övergång mellan vakenhet och sömn.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL