Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Mini Dreams Gallerfilt

159 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Mini Dreams Gallerfilt är den ultimata följeslagaren för ditt lilla mirakel, oavsett om det är i vagnen eller i babysängen. Denna mjuka, tunt stickade filt är tillverkad av 100% bomull, vilket ger den en oslagbar känsla av ömhet och värme.

  • Optimal värme: Gallerfiltens speciella konstruktion ger rätt balans mellan isolering och andningsförmåga. Ditt barn kommer att hållas varmt och mysigt utan att riskera överhettning.
  • Mångsidig användning: Med måtten 75x90 cm är filten perfekt anpassad för vagnar och babysängar. Oavsett om det är för en tupplur eller en god natts sömn, kommer denna filt att vara en pålitlig vän.
  • Högkvalitativ bomull: Tillverkad av 100% bomull, garanterar denna filt en mjuk och skonsam beröring mot din babys känsliga hud.
  • Lätt att underhålla: Tål maskintvätt vid 40 grader, vilket gör den både praktisk och enkel att hålla ren och fräsch.

Mini Dreams Gallerfilt är det perfekta valet för föräldrar som söker en pålitlig och mångsidig filt för sina små änglar. Ge ditt barn den omsorg det förtjänar med denna högkvalitativa bomullsfilt.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL