Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Mini Dreams Åkpåse Mini

499 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Mjuk, värmande och perfekt dimensionerad för bebisens första höst och vinter – Mini Dreams Åkpåse Mini är den ultimata lösningen för att hålla din lilla älskling varm och trygg under kyliga dagar.

  • Smidig och kompakt: Den lilla åkpåsen är utformad för enkel användning och passar perfekt i både babyskydd och liggdel, vilket gör den idealisk för småbarnsfamiljer.
  • Vind- och vattenavvisande: Yttermaterialet är konstruerat för att stå emot både vind och vatten, vilket ger extra skydd under varierande väderförhållanden.
  • Anpassad för säkerhet: Utrustad med ett praktiskt hål för 5-punktssele, så att åkpåsen enkelt kan fästas i bilbarnstolen och vagnen och hålla barnet säkert på plats.
  • Enkel rengöring: Tvätta åkpåsen bekvämt i maskin vid 40 grader och använd torktumling med medium värme för att hålla den fräsch och redo för användning.
  • Perfekta mått: Med dimensionerna 80x40 cm är Mini Dreams Åkpåse Mini den perfekta storleken för att hålla din lilla ängel varm och bekväm.

Ge din baby en trygg och varm start på höst och vinter med Mini Dreams Åkpåse Mini – den ultimata lösningen för små barn med stora behov av värme och komfort.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL