Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Spjälsäng Nina Vit

1 299 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Ge din baby en trygg och bekväm sovplats med Kaxholmen Spjälsäng Nina Vit. En svenskdesignad spjälsäng som erbjuder säkerhet och stil i en smakfull kombination.

  • Svensktillverkad: Tillverkad i Sverige med precision och omsorg för att möta högsta standarder för kvalitet och säkerhet.
  • EN 716:2017+AC:2019 Certifierad: Denna spjälsäng har godkänts enligt de senaste europeiska säkerhetskraven för spjälsängar, vilket ger dig extra trygghet.
  • Ytbehandling med miljövänlig färg: Ytan är behandlad med miljövänlig vattenbaserad färg från svensktillverkade källor, vilket säkerställer ett säkert och hållbart val för ditt barn.
  • Flexibel botten: Botten kan justeras i två lägen för att anpassa sig till ditt barns växande behov.
  • Perfekta mått: Med måtten längd 125 cm, bredd 66 cm och höjd 88,5 cm är denna spjälsäng både praktisk och passar väl i de flesta barnrum.
  • Madrassanpassning: Kompatibel med madrasser upp till 10 cm höjd och erbjuder två madrasshöjder på 26 cm och 52 cm (utan madrass).

Investera i trygghet och enkel elegans med Kaxholmen Spjälsäng Nina Vit, en säker och vacker sovplats för ditt barn.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL