Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Spjälsäng Nina Natur ECO-Line

1 199 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Ge ditt barn den bästa möjliga starten med Kaxholmen Spjälsäng Nina Natur Eco Line - en svensktillverkad spjälsäng som kombinerar säkerhet, hållbarhet och naturlig skönhet.

  • Svensktillverkad kvalitet: Tillverkad i svenskt björkträ, uppfyller denna spjälsäng de högsta standarderna för kvalitet och säkerhet.
  • Kemikaliefri yta: Den mjuka och sköna ytan på sängen erhålls genom en slip- och borstprocess helt utan användning av kemikalier, vilket ger en naturlig och säker sovmiljö.
  • Justera för komfort: Botten i spjälsängen är justerbar i två lägen, vilket gör det möjligt att anpassa sängen efter ditt barns växande behov.
  • EN 716:2017+AC:2019 Certifierad: Sängen uppfyller alla krav enligt de senaste europeiska säkerhetsstandarderna för spjälsängar.
  • Perfekta mått: Med en längd på 125 cm, bredd på 66 cm och höjd på 88,5 cm är spjälsängen kompakt och passar perfekt i barnrummet.
  • Optimal madrasshöjd: Sängen är kompatibel med madrasser upp till 10 cm höjd och har två madrasshöjder på 26 cm och 52 cm (utan madrass).

Investera i ditt barns goda nattsömn och säkerhet med Kaxholmen Spjälsäng Nina Natur Eco Line - en spjälsäng som är lika vacker som den är funktionell.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL