Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Sovorm Minky

349 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Ge ditt barns spjälsäng en extra dos av mjukhet och trygghet med Kaxholmen Sovorm Minky. Denna gosiga sovorm är den perfekta följeslagaren för att skapa en trygg och bekväm sovmiljö.

  • Mjuk och gullig: Sovormen är tillverkad av 100% polyester och har en silikoniserad bollfiberstoppning, vilket ger en extra mjuk och gosig känsla för ditt barn.
  • Extra skydd: Perfekt att använda när ett babynest börjar bli för litet, ger sovormen ett extra skydd och skapar en mysig atmosfär för barnet att känna sig tryggt.
  • Generösa mått: Med en längd på 180 cm och en diameter på 11 cm, erbjuder sovormen tillräcklig längd för att svepa runt spjälsängen och skapa en omslutande känsla.
  • Enkel att tvätta: Sovormen är enkel att hålla ren med tvätt i 30 grader, vilket gör den praktisk och bekväm för daglig användning.

Kaxholmen Sovorm Minky är den perfekta kompletteringen för en avkopplande och trygg sömn för ditt lilla älskling. Lägg till denna gulliga sovorm i barnets sovrutin och skapa en mysig plats där sömnen är som tryggast.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL