Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Lammskinn

499 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Ge ditt barn en varm och mysig plats att vila med Kaxholmen Lammskinn. Dessa skinn är mer än bara bekväma - de erbjuder en naturlig värme under vintern och håller sig svala på sommaren.

  • Miljövänligt garvade: Lammskinnen är garvade enligt EU-godkända regler som inte bara skyddar och bevarar naturen utan också säkerställer en hudvänlig produkt. De är kromfria och behandlade med växtbaserade ämnen, vilket gör dem säkra för ditt barn.
  • Enkel skötsel: Undvik onödig tvätt, men om det är nödvändigt, tvätta lammskinnet för hand eller i ullprogrammet vid 30 grader. Använd milt ullschampo eller liknande.
  • Torka rätt: Efter tvätt är det viktigt att sträcka och dra i skinnet under torktiden för att återställa smidigheten i lädret. Låt det torka plant eller hängande.
  • Perfekt längd: Med en längd på 70-80 cm passar lammskinnet perfekt som en naturlig och mjuk plats för ditt barn att vila eller leka.

Kaxholmen Lammskinn är det ideala valet för föräldrar som söker komfort, kvalitet och omtanke om miljön. Ge ditt barn det bästa med detta lammskinn, där varje detalj har utformats för att ge en trygg och naturlig plats för ditt lilla älskling att vila.

Varje lammskinn är unikt och kan skilja sig något från bilden i form och färg.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL