Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Hälsomadrass 60x120x8 cm

399 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Ge ditt barn den bästa möjliga starten med Kaxholmen Hälsomadrass - en madrass utformad för att främja bekväm och säker sömn.

  • Optimalt stoppad: Hälsomadrassen är stoppad med thermofixerad polyesterfiber, vilket ger en optimal komfort och stöd för ditt barns känsliga kropp.
  • Andas för bättre luftcirkulation: Madrassen är designad för att ”andas” bra, vilket säkerställer en konstant luftcirkulation och en hälsosam sovmiljö.
  • Hållbart överdrag: Tillverkad med ett överdrag av bomull/polyester för överlägsen hållbarhet och komfort.
  • Säkerhet i fokus: Öko-Tex STANDARD 100, klass 1-certifieringen garanterar att madrassen är fri från skadliga ämnen och säker för ditt barn.
  • Enkel att hålla ren: Överdraget kan enkelt tvättas i maskin vid 60 grader, medan den thermofixerade skivan föredrar en försiktig handtvätt och plantorkning.
  • Perfekta mått: Med dimensionerna 60x120x8 cm passar madrassen perfekt i spjälsängen för en trygg och ostörd sömn.

Ge ditt barn den omsorgsfulla vila det förtjänar med Kaxholmen Hälsomadrass - en investering i en god natts sömn och en sund utveckling.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL