Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Bäddpaket Täcke, Kudde + pl. frotte

349 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Ge ditt barn den ultimata sovkomforten med Kaxholmen Täcke, Kudde och Frottépaket - allt i ett praktiskt paket.

  • Mjukt och skönt material: Täcket och kudden är tillverkade av microfiber i 100 % polyester, vilket ger en mjuk och skön känsla mot barnets känsliga hud.
  • Praktiskt vakumpackat: Levereras vakumpackat i en rulle för att spara plats och underlätta förvaring. När det är dags att använda dem, rullas de enkelt ut till sin fulla storlek.
  • Komplett med plastad frotté: Paketet inkluderar även en plastad frotté, storlek 70x95 cm, med andasfunktion. Frottén är ftalatfri och tvättas enkelt i 90 grader.
  • Perfekt mått: Täcket mäter 100x130 cm och kudden 35x55 cm, vilket är perfekta dimensioner för en trygg och bekväm sömn för ditt barn.
  • Tvättvänligt: Täcket och kudden kan tvättas i 60 grader, och frottén i 90 grader, vilket gör det lätt att hålla allt rent och fräscht.
  • Säkerhet och kvalitet: Öko-Tex STANDARD 100, klass 1-certifieringen garanterar att materialet är fritt från skadliga ämnen och säkert för ditt barn.

Ge ditt barn den omsorg det förtjänar med Kaxholmen Täcke, Kudde och Frottépaket - en komplett sovlösning för en trygg och bekväm sömn varje natt.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL