Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Mini Dreams Muslinfilt Blomsteräng 2-pack

179 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

De supermjuka Mini Dreams Muslinfiltarna i 2-pack är den perfekta kombinationen av komfort och stil för din lilla ängel. Varje förpackning innehåller en enfärgad filtar och en med ett fint blommönster, vilket ger variation och möjlighet att matcha olika stilar.

  • Öko-tex certifierad: Du kan vara trygg i vetskapen om att dessa filtar är certifierade enligt Öko-tex-standarderna, vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet för ditt barn.
  • Mjuk och andningsbar: Tillverkade av 100% bomull, erbjuder dessa filtar en oslagbar mjukhet och andningsförmåga, vilket skapar en bekväm miljö för din lilla älskling.
  • Perfekt storlek: Med måtten 70x70 cm är filtarna praktiska och mångsidiga. Använd dem för inbäddning, som amningsfilt eller för att skydda mot solen i barnvagnen.
  • Enkel rengöring: Tål maskintvätt vid 60 grader, vilket gör dem lättskötta och redo för daglig användning.

Uppgradera din babyutrustning med Mini Dreams Muslinfilt Blomsteräng 2-pack – en perfekt kombination av stil, komfort och säkerhet för din lilla ängel.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL