Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Jämför andningslarm

Vilken typ av andningslarm ska jag ha?

När du ska välja andningslarm finns det en huvudsaklig fråga som avgör vilket typ av larm du ska köpa, och det är huruvida barnet huvudsakligen sover i sin egen säng eller ifall barnet delar säng (samsover) med förälder eller sover på flera olika platser.

Egen säng

I det fall barnet huvudsakligen sover i en egen säng är den bästa och smidigaste lösningen ett andningslarm baserat på sensorplattor. Denna typ av andningslarm installeras i barnsängen genom att placera sensorplattor under bäddmadrassen. Plattorna känner av barnets andningsrörelser och fungerar med alla vanliga skummadrasser upp till 25 cm tjocklek. När det är dags att natta barnet aktiverar du andningslarmet med ett enkelt knapptryck. I det fall en andningsavvikelse registreras så ljuder ett larm likt en hög telefonsignal för att varna föräldrarna. Andningslarmen från Babysense med sensorplattor är medicinskt certifierade och förekommer inom neonatalvården på sjukhus världen över. Andningslarm med sensorplattor finns från varumärkena Babysense, Angelcare och Nanny

Mobila andningslarm

Om barnet skall dela säng med någon annan eller sover på flera olika platser är ett mobilt andningslarm att rekommendera. Dessa larm är små och kompakta och fästs direkt i blöjkanten på ditt barn med ett clips. Eftersom sensorn har direktkontakt med barnets kropp är denna typ av larm generellt sett mycket mindre känsliga för omgivningens rörelser. Larmen ifrån Respisense rekommenderas vid samsovning. Ett mobilt andningslarm medför dock ett extra moment med att placera larmet varje gång det skall användas. Väl placerade är de sedan precis lika säkra som ett larm baserat på sensorplattor. Mobila andningslarm finns från varumärkena Respisense och Snuza.

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL