Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Mugghållare

149 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Njut av bekvämligheten med Kaxholmen Mugghållare, den ultimata lösningen för att hålla din dryck nära till hands när du är ute med barnvagnen. Denna smarta mugghållare kan monteras på de flesta barnvagnar och gör det enkelt att ha din favoritdryck med dig var du än går.

  • Universell passform: Passar de flesta muggar och flaskor upp till 80 mm i diameter. Den flexibla designen gör att hållaren enkelt anpassar sig efter olika storlekar.
  • Enkel montering: Med enkel montering kan du fästa mugghållaren på barnvagnen på några sekunder. Inga verktyg behövs.
  • Stabil och säker: De flexibla flärparna håller din mugg eller flaska stadigt och säkert, vilket minimerar risken för spill och rörelse under promenader.
  • On-the-Go förfriskning: Oavsett om det är kaffe, vatten eller en smoothie, håll din dryck nära till hands för snabb och enkel åtkomst under dina äventyr.

Kaxholmen Mugghållare är den idealiska följeslagaren för föräldrar som uppskattar praktiska lösningar för att göra sina utflykter med barnvagnen ännu smidigare. Förfriskning on-the-go har aldrig varit enklare!

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL