Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Barnvagnskrokar

99 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Förenkla din vardag med Kaxholmen Barnvagnskrokar, den perfekta lösningen för praktisk förvaring när du är på språng. Dessa smarta krokar fästs enkelt direkt på barnvagnen med hjälp av kardborre, vilket gör dem oumbärliga för föräldrar i rörelse.

  • Enkel montering: Kardborrefästet gör att du snabbt och enkelt kan fästa krokarna på valfri plats på barnvagnen, särskilt på handtaget för maximal tillgänglighet.
  • Praktisk förvaring: Perfekt för att hänga väskor, handlingskassar eller andra små föremål, vilket frigör utrymme under vagnen och gör promenader och resor bekvämare.
  • Mångsidig användning: Använd krokarna för att organisera dina ägodelar eller häng på små leksaker för ditt barn. Mångsidiga och användbara i olika situationer.

Kaxholmen Barnvagnskrokar är den lilla hjälpen som gör stor skillnad när det gäller att hantera förvaring och bevara flexibiliteten under dina utflykter med barnvagnen. Smidig, enkel och oumbärlig för föräldrar i farten.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL