Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Spara 100 kr

Paketpris - Babysense 7 och Babyvakt V24R

2 699 kr

ink. moms

2 799 kr

I lager

Produktbeskrivning

Värdepaket med andningslarm Babysense 7 och babyvakten Babysense V24R.

I detta värdepaket ingår det populära andningslarmet Babysense 7 samt den praktiska babyvakten Babysense V24R. Håll koll på barnets andning under sömnen samtidigt som du med videomonitorn kan se vad som händer i barnkammaren. Babyvakten Babysense V24R kan naturligtvis användas separat samt i flera år framöver precis som vilken annan babyvakt som helst.

 

BABYSENSE 7 i korthet:

 • Larmar ifall ditt barn slutar andas eller om andningsmönstret är oregelbundet.
 • Passar alla barn upp till ett år och även till barn som är stora nog att röra sig och rulla runt under sömnen.
 • Två av varandra oberoende sensorplattor, lätt att använda i olika sovplatser (ej för övervakning av tvillingar).
 • Två sensorer täcker in hela sängen, även om barnet rör sig.
 • Ingen kontakt med barnet - hindar inte barnets rörelser.
 • Drivs endast av batterier - behöver ej nätström. Normal livslängd på batterier är ca sex månader.
 • Kompakt och mycket lättanvänt larm!
 • Certifierat som medicinsk utrustning, vilket borgar för att produkten håller en mycket hög kvalitet gällande tillförlitlighet och funktion.

 

Babysense andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Andetagen indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet.

 

Systemet består av en övervakningscentral (kontrollpanel) samt två av varandra oberoende sensorplattor. De två sensorplattorna placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Att man har två plattor minskar risken för att barnet lyckas krypa bort från övervakningsområdet, med falsklarm som följd.

 

Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer. Tack vare den fasta överföringen slipper man även risken för att barnet utsätt för radiostrålning.

 

Andningslarmet levereras med ett års babysense Trygghetsgaranti.

 

BABYSENSE 7 - certifiering:

Babysense 7 är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI. Babysense 7 är även ISO-certifierat. För att få dessa klassificeringar utsätts produkten för hårda kvalitets- och tillförlitlighetstester, vilka ställer höga krav på produkten.

 • EC 93/42/EEC Medical Devices Directive (Class IIb)
 • ISO 9002 & EN 46002
 • AS/NZS 3200.2.202:1996 (Approved Electromedical Device) (Compliance)
 • FCC Part 15, Subpart B, Class B

 

Babyvakt BABYSENSE V24R:

En babymonitor underlättar verkligen vardagen för oss småbarnsföräldrar. Att springa in i barnrummet och kika om barnet vaknat blir med Babysense V24R ett minne blott! Monitorn är även praktisk att använda dagtid om du t.ex. vill ha koll på leken i barnrummet när du själv inte är närvarande.

 

En babymonitor underlättar verkligen vardagen för oss småbarnsföräldrar. Att springa in i barnrummet och kika om barnet vaknat blir med Babysense V24R ett minne blott!

 

Monitorn är även praktisk att använda dagtid om du t.ex. vill ha koll på leken i barnrummet när du själv inte är närvarande.

 

Babyvakt Babysense V24R är en videomonitor som bygger på digital 2,4G-teknologi. Det innebär att monitorn inte behöver förlita sig på trådlöst nätverk utan kommunicerar direkt mellan kamera och monitor. Detta gör det enkelt att flytta mellan alla olika platser i hemmet samt ta med sig babyvakten även när du är på resande fot. Räckvidden är upp till 275 meter i öppen terräng.

 

Den digitala tekniken ger kristallklar bild- och ljudöverföring. När det är mörkt växlar kameran automatisk till mörkerseende via IR-teknik. Du kan välja att ha bild konstant i monitorn, alternativt att skärmen aktiveras vid ljud (välj mellan hög, mellan eller låg känslighet). Om du har fler än en kamera kopplad till monitorn kan bild visas från kamerorna växelvis. Enheten stöder upp till fyra kameror. Babysense V24R är försedd med så kallad Talk back-funktion så att du genom monitorn kan prata med barnet likt en walkie-talkie. Dessutom finns några förinspelade vaggvisor som kan spelas upp genom kamerans högtalare.

 

Monitorn har ett inbyggt återladdningsbart Li-Ion-batteri. Både monitor och kamera drivs av medföljande nätadaptrar.

 

 

Vid köp av Babysense V24R ingår:

 • 1 st monitor med inbyggt Li-Ion-batteri
 • 1 st kamera
 • 2 st nätadaptrar
 • 1 st instruktionsbok (engelska)

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL