Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Padwico Babyvakt 850

1 649 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Padwico Babyvakt 850 kombinerar funktion och elegans med avancerad digital teknik för att skapa en pålitlig övervakningslösning för din bebis.

  • Heldigital teknik: Med avancerad digital teknik erbjuder denna babyvakt en pålitlig och störningsfri övervakning.
  • Låg strålningsgrad: Imponerande låg strålningsgrad, endast 8% av normal DECT och 40% av ECO-DECT, för att säkerställa barnets säkerhet.
  • Lång batteritid och räckvidd: Utrustad med lång batteritid på upp till 26 timmar och en räckvidd på 500 meter i öppna utrymmen, vilket ger flexibilitet och trygghet.
  • Praktiska funktioner: Termometer på babyenheten, nattlampa, talk-back funktion för kommunikation, samt räckviddslarm via ljud- och ljusalarm på föräldrarenheten.
  • Säkerhetsfunktioner: Nivåmätare med lysdioder, varning för svagt batteri på båda enheterna och justerbar mikrofonkänslighet på babyenheten.
  • Extra komfort: Vibratorlarm på föräldraenheten och funktionstestad ner till -20°C för pålitlig prestanda under olika förhållanden.
  • Dubbla laddningshållare och laddningsbart batteri: Praktiskt utrustad med dubbla laddningshållare och laddningsbart batteri för enkel och hållbar användning.

Padwico Babyvakt 850 är den perfekta partnern för föräldrar som söker avancerad teknik, säkerhet och användarvänlighet för att övervaka sina små på ett pålitligt sätt.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL