Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Babyvakt Babysense Max View

2 499 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Njut av kristallklar bildkvalitet och överlägsen trygghet med Babyvakt Babysense Max View. Denna toppmoderna babyvakt erbjuder en unik split screen-funktion och 1080p full HD-upplösning, så att du alltid har full koll på ditt barn, även på avstånd. Med en intuitiv design och användarvänliga funktioner, är denna babyvakt den perfekta följeslagaren för alla föräldrar.

Babyvakten är utrustad med WiFi-fri teknik som säkerställer en säker och hackfri anslutning, vilket ger dig sinnesro. Dessutom inkluderar enheten en kamera, men du kan lägga till upp till fyra kameror för fullständig övervakning av flera rum. Den inbyggda nattlampan kan anpassas i sex färger och tre olika ljusstyrkor, vilket skapar en lugnande atmosfär i barnrummet.

För att ytterligare öka tryggheten, har Babysense Max View en talk back-funktion som låter dig prata med ditt barn på distans. Dessutom erbjuder babyvakten white noise och melodier för att lugna ditt barn till sömns. Batteriet är långvarigt, med upp till 20 timmar i ECO-läge och 12 timmar i vanligt läge.

Kameran kan fjärrstyras för att panorera och tilta, vilket ger en 90-graders vertikal och 355-graders horisontell vy. Med night vision-funktionen kan du också hålla ett öga på ditt barn i svagt ljus eller mörker.

Med Babyvakt Babysense Max View får du inte bara en babyvakt, utan en fullständig trygghetslösning. Den avancerade tekniken och de användarvänliga funktionerna säkerställer att du alltid kan hålla ett öga på ditt barn, dag som natt. Denna babyvakt är en oumbärlig enhet för alla moderna föräldrar som värdesätter säkerhet och komfort.

OBS: bilden är endast ett exempel. Se nedan information.

Ingår i produkten:

  • 1 monitor
  • 1 kamera

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL