Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Mini Dreams Badcape

169 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Mini Dreams Badcape är det perfekta sättet att svepa in din lilla älskling i kärlek och mjukhet efter ett varmt bad. Denna charmiga badcape kommer i en serie av glada färger, inklusive vit, rosa, blå och grön.

  • Mjuk frotte: Tillverkad av högkvalitativ frotte i 100% bomull, är denna badcape otroligt mjuk mot din babys känsliga hud.
  • Ljuvliga Nalle Öron: Den har små söta nalleöron på huven, vilket ger den ett lekfullt och gulligt utseende.
  • Oeko-Tex Certifierad: Tillverkad med omtanke om miljön och din babys hälsa, är badcapen Oeko-Tex certifierad, vilket innebär att den är fri från skadliga ämnen.
  • Enkel Tvätt: Med tvätt på 60 grader kan du enkelt hålla badcapedin ren och fräsch efter varje användning.
  • Perfekt Mått: Med generösa mått på 75x75 cm erbjuder badcapedin tillräckligt med täckning för att svepa in din lilla skatt bekvämt.

Mini Dreams Badcape är inte bara en praktisk och funktionell produkt utan också en charmig accessoar för badtiden. Ge din baby en extra dos av kärlek med denna underbara badcape!

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL