Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Teddykompaniet Otto Melerad

149 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Otto från Teddykompaniet är en nalle med en vackert melerad brun päls som bjuder in till gos och mys. Här är några detaljer om Otto:

  • Färgrik päls: Otto har en vacker melerad brun päls som ger honom en unik och intressant färgvariation, perfekt för små äventyr och gosiga stunder.
  • Mjukhet garanterad: Med sin otroligt mjuka och gosiga päls blir Otto en favorit för alla barn. Han bjuder in till massor av gos och mys.
  • Praktisk och bekväm: Otto kan tvättas i maskin vid 40 grader för att hålla sig ren och redo för all lek. Dessutom är han godkänd och CE-märkt enligt EN71 för säker lek.
  • Mått: Med en längd på 25 cm är Otto perfekt för små händer och kramar. Han blir snabbt en förtrogen lekkamrat och en kär vän.

Teddykompaniet Otto Melerad är en underbar nallebjörn som ger barnet både en mjuk och mysig vän samt en möjlighet att utforska och upptäcka olika färger och texturer.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL