Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Babblarna Babba

189 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Möt Babblarna - färgglada, mjuka och underbara lekkamrater som inte bara kramas utan också inspirerar små äventyr. Varje Babblarna-kompis är vald till Årets Småbarnsleksak 2015 och är skapad för att föra glädje och lekfullhet till ditt barns värld.

Höjdpunkter:

  • Mjukhet och färgglädje: Varje Babblarna-kompis, oavsett om det är Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi eller Doddo, är skapad för att erbjuda en extra mjuk och färgglad dimension till lektiden.
  • Utmärkt val: Belönad som Årets Småbarnsleksak 2015, är Babblarna-serien känd för sitt engagemang för barnens utveckling och lekglädje.
  • Tvättvänlig: Oavsett vilken kompis ditt barn väljer, är de alla enkla att hålla rena med en tvätt på 40 grader när äventyren blir extra livliga.
  • Säkerhet först: Varje Babblarna-kompis är godkänd och CE-märkt enligt EN71, vilket innebär att de uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna för leksaker.
  • Storlek: Varje kompis mäter 30 cm, vilket gör dem perfekta att krama och ha med på alla små äventyr.

Babblarna-kompisarna är inte bara leksaker; de är också ditt barns förtrogna vänner genom varje skratt, varje ny upptäckt och varje kram. Gör varje lekstund mer färgglad och spännande med en Babblarna-kompis!

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL