Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Kaxholmen Gåstol 2 i 1

899 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Upptäck fördelarna med Kaxholmen Gåstol 2 i 1 - den ultimata kompanjonen för ditt barns första steg. Med en smart och mångsidig design är denna gåstol inte bara ett stöd för de första stapplande stegen utan också en underhållande aktivitetsstation.

  • Multifunktionell design: Kaxholmen Gåstol är en två-i-ett-lösning. Använd den som en traditionell gåstol för att stödja ditt barns steg eller omvandla den till en lära-gå-vagn för extra stöd.
  • Aktivitetsbord för stimulans: Det integrerade aktivitetsbordet är utformat för att stimulera barnets sinnen med ljud och rörelse, vilket gör varje steg till en rolig och lärorik upplevelse.
  • Justerbar sitthöjd: Anpassa gåstolens höjd i tre olika lägen (25 cm, 23 cm, 20 cm) för att säkerställa en bekväm och trygg passform när ditt barn utforskar världen omkring sig.
  • Tvättbar sits: Sitsen går att enkelt ta av och tvätta i maskin vid 30 grader, vilket gör rengöringen lika praktisk som användningen.
  • Säkerhetscertifierad: Testad enligt gällande EN-standard och uppfyller kraven för EN 1273, inklusive trappsäkerhet, för att ge dig trygghet och säkerhet.

Ge ditt barn den bästa starten på sina steg med Kaxholmen Gåstol 2 i 1 – en perfekt kombination av stöd, stimulans och säkerhet.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL