Välkända varumärken

Fri frakt vid köp över 1000 kr!

Säkra betalningar med Klarna

Mini Dreams Skötbädd Blomsteräng

399 kr

ink. moms

I lager

Produktbeskrivning

Mini Dreams Skötbädd Blomsteräng är den ultimata lösningen för bekväma och trygga blöjbyten. Med sina smarta kanter skapar den en säker och komfortabel plats för ditt barn samtidigt som den adderar en touch av stil med sitt blommiga mönster.

  • Säkert och bekvämt: De upphöjda kanterna på skötbädden ger extra trygghet och gör varje blöjbyte till en bekväm stund för både förälder och barn.
  • Vattenavvisande överdrag: Tillverkad med ett vattenavvisande överdrag i 100% bomull, är denna skötbädd både praktisk och lätt att rengöra. TPU-beläggningen gör den enkel att torka av vid behov.
  • Miljövänlig fyllning: Fyllningen består av 100% återvunnen polyester, vilket inte bara är snällt mot miljön utan även ger en mjuk och skön känsla för ditt barn.
  • Enkel att underhålla: Skötsel är enkelt med möjlighet till avtorkning med vatten och tvätt av överdraget i maskin vid 40 grader.
  • Öko-tex Standard 100 certifierad: För extra trygghet är skötbädden certifierad enligt Öko-tex Standard 100, vilket betyder att den är fri från skadliga ämnen.

Mini Dreams Skötbädd Blomsteräng, med sina mått på 50x70 cm, är det perfekta valet för föräldrar som vill förena funktionalitet med stil under blöjbyten. Ge ditt barn en trygg och bekväm plats med denna eleganta skötbädd.

Specifikationer

Om Andningslarm.se

Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Läs mer här

Handla och betala tryggt hos oss

KlarnaDHL