Kundservice

Om oss


Andningslarm.se startades år 2006 och har sedan dess vuxit lavinartat. Idag är vi marknadsledande inom området då vi förutom vår duktiga support även kan erbjuda produkter till mycket konkurrenskraftiga priser. Detta eftersom vi köper in stora volymer direkt från alla de största tillverkarna för att sälja till dig som slutkund, helt utan mellanhänder.

Förutom att leverera andningslarm till privatkunder så köper ofta sjukhus utrustning direkt från oss för att använda på sina neonatalavdelningar. Du kan alltså få samma kvalité hemma hos dig som hos ditt närmsta sjukhus.

Tveka inte på att ta kontakt med oss om du är osäker på vilket andningslarm som passar dig!

Andningslarm.se är en del av Nordbutiker. Nordbutiker är ett e-handelsföretag med huvudfokus på smarta produkter som förenklar vardagen. Vi driver ett antal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi huvudsakligen säljer våra egna varumärken. I vår produktportfölj har vi förutom andningslarm även lätta eldrivna fordon såsom elcyklar och elsparkcyklar men även seniorscootrar och hemmafitnessprodukter.

Sedan starten 2007 har vi levererat produkter till över 200.000 nöjda kunder i Norden och omsätter idag över 120 mkr per år. Vårt huvudkontor och varulager finns i Norrtälje, strax utanför Stockholm där vi i dagsläget är ca: 35 anställda.