Kundservice

Andningslarm Babysense 7

Andningslarm Babysense 7
Ord.pris: 1995:-
1 795:-
 Fri leverans!
Delbetala i 12 månader för endast
150 kr/mån
Lagerstatus
   I lager  
 
 

ProduktbeskrivningBabysense 7 är en ny modell och uppföljare till de klassiska andningslarmen Babysense II och Babysense 5, som är ett andningslarm avsett både för hemmabruk och för sjukvårdsinrättningar och det kan användas för alla friska barn upp till ett års ålder. Babysense har funnits på marknaden i över 15 år och är ett av de mest sålda världen över. Babysense är utan tvekan det mest beprövade andningslarmet på marknaden och det har sålts i hundratusentals exemplar världen över.


Babysense andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Andetagen indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet.

Systemet består av en övervakningscentral (kontrollpanel) samt två av varandra oberoende sensorplattor. De två sensorplattorna placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Att man har två plattor minskar risken för att barnet lyckas krypa bort från övervakningsområdet, med falsklarm som följd.

Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer. Tack vare den fasta överföringen slipper man även risken för att barnet utsätt för radiostrålning.

Babysense är certifierat som medicinsk utrustning, klass II.

BABYSENSE 7 i korthet:

Larmar ifall ditt barn slutar andas eller om andningsmönstret är oregelbundet
Passar alla barn upp till ett år och även till barn som är stora nog att röra sig och rulla runt under sömnen
Två av varandra oberoende sensorplattor, lätt att använda i olika sovplatser (ej för övervakning av tvillingar)
Två sensorer täcker in hela sängen, även om barnet rör sig.
Ingen kontakt med barnet - hindar inte barnets rörelser
Drivs endast av batterier - behöver ej nätström. Normal livslängd på batterier är ca 3-6 månader. En röd lampa på övervakningscentralen varnar i god tid innan batterierna behöver bytas.
Kompakt och mycket lättanvänt larm!
Certifierat som medicinsk utrustning, vilket borgar för att produkten håller en mycket hög kvalitet gällande tillförlitlighet och funktion.
Babysense 7 levereras med:

- Kontrollpanel
- Två sensorplattor
- Anslutningskablar
- Upphängningsclip för kontrollpanelen
- Bruksanvisning på svenska
- Två års garanti (gäller ej produkter av förbrukningskaraktär)
- Ett års trygghetsgaranti
- BABYSENSE 7 - certifiering:

Babysense 7 är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI. Babysense 7 är även ISO-certifierat. För att få dessa klassificeringar utsätts produkten för hårda kvalitets- och tillförlitlighetstester, vilka ställer höga krav på produkten.

EC 93/42/EEC Medical Devices Directive (Class IIb)
ISO 9002 – EN 46002
AS/NZS 3200.2.202:1996 (Approved Electromedical Device) (Compliance)
FCC Part 15, Subpart B, Class B
Här hittar du mer information om BABYSENSE 7:

www.babysense.se
www.babysense.net
Det här kan du köpa till ditt BABYSENSE 7:

Extra sensorplattor
Batteripack, LR06 (AA)

Babysense Trygghetsgaranti

BABYSENSE Trygghetsgaranti

Babysense är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI. Babysense är även ISO-certifierat. För att få dessa klassificeringar utsätts produkten för mycket hårda kvalitets- och tillförlitlighetstester, vilka ställer mycket höga krav på produkten.

Babysense trygghetsgaranti innebär att vi under det fösta året garanterar att du, i händelse av att något fel uppstår i ditt Babysense andninglarm, inom kortast möjliga tid får ett helt nytt Babysense levererat. Ditt nya Babysense skickas senast vardagen efter att vi mottagit din reklamation. Den reklamerade utrustningen returneras på vår bekostnad först sedan den ersatts av en ny.

På detta sätt vill Babysense garantera att du som ägare till ett Babysense andningslarm ska kunna lita på att du aldrig behöver vara utan tryggheten med ditt andningslarm mer än kortast möjliga tid i händelse av att ett fel uppstår i din larm!

Utbytesgarantin gäller endast inom Sverige och endast den ursprungliga köparen.08-52230980
Telefontider
Mån-Tors 10-12, 13-17
Fredag 10-12, 13-15
Org.nr: 556908-9385
Godkänd för F-skatt