Kundservice

Andningslarm Respisense Data

Med TummyTickle (vibration)

Enter fullscreen
  • Andningslarm Respisense Data
Arrow Right Arrow Left
Ord. Pris:  1 795:-
1 495:-
 Fri leverans!
OutOfStock
1495
SEK
Andningslarm Respisense Data
40143100
40143100
Ny uppdaterad modell! Respisense Data är det senaste mobila andningslarmet med samma yttermått som Ditto. Med Respisense Data finns även möjlighet att analysera ditt barns andningsmönster. - Mått (LxBxD): 55 x 37 x 18 mm - Vikt: 32 g - "Tummy-tickle" vibrationsfunktion - Utbytbart batteri - Möjlighet att analysera andningsmönster - Inga radiovågor - Inga strålningsrisker Respisense Data fästs enkelt i linningen på blöjan och övervakar tyst och diskret ditt barns rörelser under sömnen. I händelse av ett uppehåll om 20 sekunder eller oregelbundenhet i andningsmönstret larmar enheten. Nya Respisense Data har samma funktioner som föregångaren Respisense Ditto men sparar även information om andningsmönster på ett SD-kort, vilket är en ny och revolutionerande möjlighet. Denna information kan sedan laddas upp i en PC och skickas till Respisense. I retur får du användbar grafik och tabeller som redovisar barnets andningsmönster. För att kunna använda denna funktion krävs det att du har en dator med Mini-SD läsare och en internetuppkoppling. Givetvis är modellen utrustad med "Tummy-tickle"-funktionen vilket ger taktil stimulering som försiktigt väcker barnet om magrörelserna upphör i 15 sekunder. Respisense Data utsänder inga radiovågor och medför därför inga strålningsrisker.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Ny uppdaterad modell! Respisense Data är det senaste mobila andningslarmet med samma yttermått som Ditto. Med Respisense Data finns även möjlighet att analysera ditt barns andningsmönster. - Mått (LxBxD): 55 x 37 x 18 mm - Vikt: 32 g - "Tummy-tickle" vibrationsfunktion - Utbytbart batteri - Möjlighet att analysera andningsmönster - Inga radiovågor - Inga strålningsrisker

Respisense Data fästs enkelt i linningen på blöjan och övervakar tyst och diskret ditt barns rörelser under sömnen. I händelse av ett uppehåll om 20 sekunder eller oregelbundenhet i andningsmönstret larmar enheten. Nya Respisense Data har samma funktioner som föregångaren Respisense Ditto men sparar även information om andningsmönster på ett SD-kort, vilket är en ny och revolutionerande möjlighet. Denna information kan sedan laddas upp i en PC och skickas till Respisense. I retur får du användbar grafik och tabeller som redovisar barnets andningsmönster. För att kunna använda denna funktion krävs det att du har en dator med Mini-SD läsare och en internetuppkoppling. Givetvis är modellen utrustad med "Tummy-tickle"-funktionen vilket ger taktil stimulering som försiktigt väcker barnet om magrörelserna upphör i 15 sekunder. Respisense Data utsänder inga radiovågor och medför därför inga strålningsrisker.
Batteri CR2
Kanske kan det här också vara av intresse!?
Batteri CR2
Batteri CR2
99:-
Barn i bilen skylt
Barn i bilen skylt
Ord. pris: 49:-
Just nu: 29:-