Kundservice

Andningslarm Nanny I

Enter fullscreen
  • Andningslarm Nanny I
Arrow Right Arrow Left
1 495:-
 Fri leverans!
OutOfStock
1495
SEK
Andningslarm Nanny I
40131000
40131000
Andningslarm avsett både för hemmabruk och för sjukvårdsinrättningar. Nanny I kan användas för alla friska barn upp till ett års ålder. Nanny I andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Varje andetag indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet. Systemet består av en övervakningscentral samt en sensorplatta (larmet kan även utökas med en extra sensorplatta). Sensorplattan placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Den stora plattan räcker normalt för att täcka in hela sängen och falsklarm, till följd av att barnet lyckas kravla av plattans övervakningsområde, är därför närmast obefintliga. Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer, samt för att frånkomma den radiostrålning som spädbarnet annars kan utsättas för. Systemet drivs av batteriet. Normal livslängd på batterier är ca sex månader. En röd lampa på övervakningscentralen varnar i god tid innan batterierna behöver bytas. NANNY i korthet: Larmar ifall ditt barn slutar andas. Passar alla barn upp till sex månader med en sensorplatta och upp till 1 år med två sensorer. Drivs endast av batterier - behöver ej nätström. Kompakt och enkelt larm! NANNY levereras med: Kontrollpanel En/Två sensorplattor (beroende på val) Anslutningskablar Upphängningsclip för kontrollpanelen Bruksanvisning NANNY - certifiering: Nanny är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Andningslarm avsett både för hemmabruk och för sjukvårdsinrättningar.

Nanny I kan användas för alla friska barn upp till ett års ålder.

Nanny I andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Varje andetag indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet.

Systemet består av en övervakningscentral samt en sensorplatta (larmet kan även utökas med en extra sensorplatta). Sensorplattan placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Den stora plattan räcker normalt för att täcka in hela sängen och falsklarm, till följd av att barnet lyckas kravla av plattans övervakningsområde, är därför närmast obefintliga.

Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer, samt för att frånkomma den radiostrålning som spädbarnet annars kan utsättas för. Systemet drivs av batteriet. Normal livslängd på batterier är ca sex månader. En röd lampa på övervakningscentralen varnar i god tid innan batterierna behöver bytas.

NANNY i korthet:

  • Larmar ifall ditt barn slutar andas.
  • Passar alla barn upp till sex månader med en sensorplatta och upp till 1 år med två sensorer.
  • Drivs endast av batterier - behöver ej nätström.
  • Kompakt och enkelt larm!

NANNY levereras med:

  • Kontrollpanel
  • En/Två sensorplattor (beroende på val)
  • Anslutningskablar
  • Upphängningsclip för kontrollpanelen
  • Bruksanvisning

NANNY - certifiering:

Nanny är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI.

Kanske kan det här också vara av intresse!?
Barn i bilen skylt
Barn i bilen skylt
Ord. pris: 49:-
Just nu: 29:-