Kundservice

Andningslarm Babysense II

- Två sensorer

Enter fullscreen
 • Andningslarm Babysense II
 • Andningslarm Babysense II
 • Andningslarm Babysense II
 • Andningslarm Babysense II
 • Andningslarm Babysense II
Arrow Right Arrow Left
Ord. Pris:  1 495:-
1 295:-
 Fri leverans!
OutOfStock
1295
SEK
Andningslarm Babysense II
94012050
94012050
Babysense II är det mest sålda andningslarmet i Sverige. Modellen är medicinskt certifierad och levereras med två sensorplattor som kan användas en och en eller seriekopplas. Två sensorplattor (44 x 27 cm) Medicinskt certifierad Två års garanti BABYSENSE II i korthet: Larmar ifall ditt barn slutar andas eller om andningsmönstret är oregelbundet. Passar alla barn upp till ett år och även till barn som är stora nog att röra sig och rulla runt under sömnen. Två av varandra oberoende sensorplattor, lätt att använda i olika sovplatser (ej för övervakning av tvillingar). Två sensorer täcker in hela sängen, även om barnet rör sig. Ingen kontakt med barnet - hindar inte barnets rörelser. Drivs endast av batterier - behöver ej nätström. Normal livslängd på batterier är ca sex månader. Kompakt och mycket lättanvänt larm! Certifierat som medicinsk utrustning, vilket borgar för att produkten håller en mycket hög kvalitet gällande tillförlitlighet och funktion. Babysense är ett andningslarm avsett både för hemmabruk och för sjukvårdsinrättningar och det kan användas för alla friska barn upp till ett års ålder. Babysense har funnits på marknaden i över 15 år och är utan tvekan de mest beprövade andningslarmen på marknaden och det har sålts i hundratusentals exemplar världen över. Babysense andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Andetagen indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet. Systemet består av en övervakningscentral (kontrollpanel) samt två av varandra oberoende sensorplattor. De två sensorplattorna placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Att man har två plattor minskar risken för att barnet lyckas krypa bort från övervakningsområdet, med falsklarm som följd. Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer. Tack vare den fasta överföringen slipper man även risken för att barnet utsätt för radiostrålning. Andningslarmet levereras med ett års Bstrygghetsgaranti. Babysense II är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI. Babysense II är även ISO-certifierat. För att få dessa klassificeringar utsätts produkten för hårda kvalitets- och tillförlitlighetstester, vilka ställer höga krav på produkten. EC 93/42/EEC Medical Devices Directive (Class IIb) ISO 9002 & EN 46002 AS/NZS 3200.2.202:1996 (Approved Electromedical Device) (Compliance) FCC Part 15, Subpart B, Class B Här hittar du mer information om BABYSENSE II :www.babysense.net
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Babysense II är det mest sålda andningslarmet i Sverige.

Modellen är medicinskt certifierad och levereras med två sensorplattor som kan användas en och en eller seriekopplas.

 • Två sensorplattor (44 x 27 cm)
 • Medicinskt certifierad
 • Två års garanti

BABYSENSE II i korthet:

 • Larmar ifall ditt barn slutar andas eller om andningsmönstret är oregelbundet.
 • Passar alla barn upp till ett år och även till barn som är stora nog att röra sig och rulla runt under sömnen.
 • Två av varandra oberoende sensorplattor, lätt att använda i olika sovplatser (ej för övervakning av tvillingar).
 • Två sensorer täcker in hela sängen, även om barnet rör sig.
 • Ingen kontakt med barnet - hindar inte barnets rörelser.
 • Drivs endast av batterier - behöver ej nätström. Normal livslängd på batterier är ca sex månader.
 • Kompakt och mycket lättanvänt larm!
 • Certifierat som medicinsk utrustning, vilket borgar för att produkten håller en mycket hög kvalitet gällande tillförlitlighet och funktion.

Babysense är ett andningslarm avsett både för hemmabruk och för sjukvårdsinrättningar och det kan användas för alla friska barn upp till ett års ålder. Babysense har funnits på marknaden i över 15 år och är utan tvekan de mest beprövade andningslarmen på marknaden och det har sålts i hundratusentals exemplar världen över.

Babysense andningslarm kontrollerar regelbundet ditt barns rörelser och ger ifrån sig en hög varningssignal ifall ditt barns andning upphör under 20 sekunder eller om andningsfrekvensen sjunker under 10 andetag per minut. Andetagen indikeras av en grönt blinkande lampa på övervakningscentralen, vilket är lugnande för dig som förälder när det är mörkt i sovrummet.

Systemet består av en övervakningscentral (kontrollpanel) samt två av varandra oberoende sensorplattor. De två sensorplattorna placeras under barnets madrass och registrerar barnets andningsrörelser. Att man har två plattor minskar risken för att barnet lyckas krypa bort från övervakningsområdet, med falsklarm som följd.

Systemet arbetar med fasta kablar istället för radioöverföring för att säkerställa tillförlitlig överföring i alla situationer. Tack vare den fasta överföringen slipper man även risken för att barnet utsätt för radiostrålning.

Andningslarmet levereras med ett års Babysense Trygghetsgaranti.

Babysense II är certifierad som medicinsk utrustning klass IIb, i enlighet med CE Directive 93/42/EEC annex III, VI. Babysense II är även ISO-certifierat. För att få dessa klassificeringar utsätts produkten för hårda kvalitets- och tillförlitlighetstester, vilka ställer höga krav på produkten.

 • EC 93/42/EEC Medical Devices Directive (Class IIb)
 • ISO 9002 EN 46002
 • AS/NZS 3200.2.202:1996 (Approved Electromedical Device) (Compliance)
 • FCC Part 15, Subpart B, Class B

Här hittar du mer information om BABYSENSE II :www.babysense.net

Kanske kan det här också vara av intresse!?