Kundservice

Andningslarm Angelcare AC403, en sensor

- Nytt utseende

Enter fullscreen
 • Andningslarm Angelcare AC403, en sensor
Arrow Right Arrow Left
2 195:-
 Fri leverans!
OutOfStock
2195
SEK
Andningslarm Angelcare AC403, en sensor
40114011
40114011
Angelcare AC403 ersätter tidigare modeller AC401. Samma funktioner, nytt utseende! Angelcare AC403 är ett andningslarm med en sensorplatta samt inbyggd barnvakt. Andningslarm med en sensorplatta Digital trådlös babyvakt Temperaturmätare Nattlampa i barnkammarenhet Upp till 250 meters räckvidd (öppen terräng) Varnare för räckvidd och låg batterinivå  Angelcare AC403 är en kombinationsprodukt med både andningslarm och babyvakt. Andningslarmsdelen i Angelcare AC403 levereras med en sensorplatta som placeras under barnsängens madrass och kopplas med sladd till kontrollpanelen. Sensorplattan känner sedan av barnets rörelser och varnar i det fall rörelserna från andningen upphör i en period om 20 sekunder. Barnvakten fungerar med digital 2,4GHz-teknik och gör att du genom föräldrarenheten hör när barnet vaknar eller om andningslarmet skulle lösa ut. Detta ger dig möjligheten att befinna dig på platser i ditt hem där du normalt inte hör om ditt barn skulle vakna. I föräldrarenhetens display visas temperaturen i kontrollpanelens omgivning, du kan alltså hela tiden hålla koll på att ditt barn sover i en komfortabel temperatur. Angelcare AC403 Levereras med: Andningslarm och barnvakt i ett Sensorplatta (24 x 24 cm) Sändare inkl. nätadapter Mottagare inkl. nätadapter Uppladdningsbara batterier till föräldraenheten ingår (3 st. LR03) Här hittar du mer information om Angelcare AC403: www.angelcarebaby.com
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Angelcare AC403 ersätter tidigare modeller AC401.

Samma funktioner, nytt utseende! Angelcare AC403 är ett andningslarm med en sensorplatta samt inbyggd barnvakt.

 • Andningslarm med en sensorplatta
 • Digital trådlös babyvakt
 • Temperaturmätare
 • Nattlampa i barnkammarenhet
 • Upp till 250 meters räckvidd (öppen terräng)
 • Varnare för räckvidd och låg batterinivå 

Angelcare AC403 är en kombinationsprodukt med både andningslarm och babyvakt. Andningslarmsdelen i Angelcare AC403 levereras med en sensorplatta som placeras under barnsängens madrass och kopplas med sladd till kontrollpanelen. Sensorplattan känner sedan av barnets rörelser och varnar i det fall rörelserna från andningen upphör i en period om 20 sekunder.

Barnvakten fungerar med digital 2,4GHz-teknik och gör att du genom föräldrarenheten hör när barnet vaknar eller om andningslarmet skulle lösa ut. Detta ger dig möjligheten att befinna dig på platser i ditt hem där du normalt inte hör om ditt barn skulle vakna. I föräldrarenhetens display visas temperaturen i kontrollpanelens omgivning, du kan alltså hela tiden hålla koll på att ditt barn sover i en komfortabel temperatur.

Angelcare AC403 Levereras med:

 • Andningslarm och barnvakt i ett
 • Sensorplatta (24 x 24 cm)
 • Sändare inkl. nätadapter
 • Mottagare inkl. nätadapter
 • Uppladdningsbara batterier till föräldraenheten ingår (3 st. LR03)

Här hittar du mer information om Angelcare AC403: www.angelcarebaby.com

Kanske kan det här också vara av intresse!?
Barn i bilen skylt
Barn i bilen skylt
Ord. pris: 49:-
Just nu: 29:-