Kundservice

Andningslarm Angelcare AC1100, en sensor

Enter fullscreen
 • Andningslarm Angelcare AC1100, en sensor
 • Andningslarm Angelcare AC1100, en sensor
 • Andningslarm Angelcare AC1100, en sensor
 • Andningslarm Angelcare AC1100, en sensor
Arrow Right Arrow Left
3 195:-
 Fri leverans!
OutOfStock
3195
SEK
Andningslarm Angelcare AC1100, en sensor
40114020
40114020
Kombinationsprodukt med andningslarm samt babymonitor i modern design. Andningslarm Angelcare AC1100 har endast en kontrollpanel som placeras vid barnsängen. Kontrollpanelen kopplas med medföljande kabel till andningslarmets sensorplatta samtidigt som den fungerar som barnkammarenhet för babymonitorn. Med andra ord har den inbyggd kamera, mikrofon samt högtalare. Andningslarm med en sensorplatta Babymonitor med 2,7" touch-skärm Night vision Talk-Back tvåvägskommunikation Termometer i barnkammarenhet Nattlampa i barnkammarenhet Upp till 200 meters räckvidd (öppen terräng) Varnare för räckvidd och låg batterinivå 2,4GHz digital överföring</li Andningslarmsdelen i Angelcare AC1100 levereras med en sensorplatta som placeras under barnsängens madrass och kopplas med sladd till kontrollpanelen. Sensorplattan känner sedan av barnets rörelser och varnar i det fall rörelserna från andningen upphör i en period om 20 sekunder. Babymonitorn i Angelcare AC1100 har en modern och kompakt design så att den är enkel att ta med sig som förälder. Föräldrarenheten ligger skönt i handen, men kan likaväl stå av sig själv på bordet. Färgskärmen är 2,75" stor och har touch-funktion. Monitorn ger klar bild både dag- och nattetid då kameran har mörkerseende via IR-teknik. Förutom att du ser vad som händer i barnsängen visas temperaturen i kontrollpanelens omgivning, du kan alltså hela tiden hålla koll på att ditt barn sover i en komfortabel temperatur. AC1100 stöder så kallad Talk-Back, vilket innebär att du kan höra barnet samt även tala tillbaka likt en walkie-talkie. I det fall du befinner dig långt från barnsängen kan du alltså tala lugnande om du hör att barnet har vaknat. AC1100 har en räckvidd på upp till 200 meter, så möjlighet finns att vara i trädgården samtidigt som du har full kontroll på barnrummet. I det fall du hamnar i utkant av räckvidden varnar monitorn i god tid. Varnare för låg batterinivå finns även så att du i god tid kan ladda batteriet. OBS: Sensorer till Angelcare kan endast användas tillsammans. Angelcare AC1100 Levereras med: Andningslarm och barnvakt med bild i ett Sensorplatta (24 x 24 cm) Sändare inkl. nätadapter Mottagare inkl. nätadapter Uppladdningsbara batterier till föräldraenheten ingår (3 st. LR03) Här hittar du mer information om Angelcare AC403: www.angelcarebaby.com
Lagerstatus
Out Of Stock   Produkten har utgått 
 
 

Kombinationsprodukt med andningslarm samt babymonitor i modern design.

Andningslarm Angelcare AC1100 har endast en kontrollpanel som placeras vid barnsängen. Kontrollpanelen kopplas med medföljande kabel till andningslarmets sensorplatta samtidigt som den fungerar som barnkammarenhet för babymonitorn. Med andra ord har den inbyggd kamera, mikrofon samt högtalare.

 • Andningslarm med en sensorplatta
 • Babymonitor med 2,7" touch-skärm
 • Night vision
 • Talk-Back tvåvägskommunikation
 • Termometer i barnkammarenhet
 • Nattlampa i barnkammarenhet
 • Upp till 200 meters räckvidd (öppen terräng)
 • Varnare för räckvidd och låg batterinivå
 • 2,4GHz digital överföring</li

Andningslarmsdelen i Angelcare AC1100 levereras med en sensorplatta som placeras under barnsängens madrass och kopplas med sladd till kontrollpanelen. Sensorplattan känner sedan av barnets rörelser och varnar i det fall rörelserna från andningen upphör i en period om 20 sekunder.

Babymonitorn i Angelcare AC1100 har en modern och kompakt design så att den är enkel att ta med sig som förälder. Föräldrarenheten ligger skönt i handen, men kan likaväl stå av sig själv på bordet. Färgskärmen är 2,75" stor och har touch-funktion. Monitorn ger klar bild både dag- och nattetid då kameran har mörkerseende via IR-teknik. Förutom att du ser vad som händer i barnsängen visas temperaturen i kontrollpanelens omgivning, du kan alltså hela tiden hålla koll på att ditt barn sover i en komfortabel temperatur.

AC1100 stöder så kallad Talk-Back, vilket innebär att du kan höra barnet samt även tala tillbaka likt en walkie-talkie. I det fall du befinner dig långt från barnsängen kan du alltså tala lugnande om du hör att barnet har vaknat. AC1100 har en räckvidd på upp till 200 meter, så möjlighet finns att vara i trädgården samtidigt som du har full kontroll på barnrummet. I det fall du hamnar i utkant av räckvidden varnar monitorn i god tid. Varnare för låg batterinivå finns även så att du i god tid kan ladda batteriet.

OBS: Sensorer till Angelcare kan endast användas tillsammans.

Angelcare AC1100 Levereras med:

 • Andningslarm och barnvakt med bild i ett
 • Sensorplatta (24 x 24 cm)
 • Sändare inkl. nätadapter
 • Mottagare inkl. nätadapter
 • Uppladdningsbara batterier till föräldraenheten ingår (3 st. LR03)

Här hittar du mer information om Angelcare AC403: www.angelcarebaby.com

Kanske kan det här också vara av intresse!?
Barn i bilen skylt
Barn i bilen skylt
Ord. pris: 49:-
Just nu: 29:-